Tjenester

 

Vi tilbyr en rekke tjenester fra Catering, Lyd og Lys utleie, DJ kurs, Dekor, Bilde og Film dokumentasjon. Under finner du noen av valgmulighetene våre. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe eller ikke finner det du leter etter.

Lyd, Lys & Dekor Utleie

 

Lyd,l ys og dekor er viktig for å lage en helhetlig event. Vi bistår med mange års erfaring og er din medspiller på den kreative delen samt gjennomføring. Om det er en liten gruppe personer eller store forsamlinger så er dere som kunde like viktige uansett størrelse på event.

 

Ta kontakt så tar vi en prat for å finne de riktige løsningene for dere.

Foto & Film

 

Dokumentasjon av eventen, den røde løperen, photowallen, maten, gjestene eller artistene er viktig. Det er også flott å se tilbake på bilder og film i ettertid. Vi bruker en fast sammarbeidspartner på dette feltet med mange års erfaring. Det betyr at du som kunde kan slappe av og nyte alt det fine som skjer rundt deg, smart? Det synest vi.

Catering

 

Våre sammarbeidspartner leverer kokker og serveringspersonell til både små og store arrangementer. Du slipper tenke på alt fra glass, duker og bestikk til blomster.

 

De leverer mat til alle arrangementer  enten det er en forretningslunsj, teambuilding, eller andre aktiviteter. Ta kontakt for å bestille til ditt selskap.

DJ Kurs

 

En DJ i magen? Dette kurset tar for seg innføring i DJ-utstyret, hvordan du kobler det opp og hvordan det fungerer. Her lærer du  om beatmatching , en DJ-teknikk der en manuelt justerer tempoet på ulike låter og lager overganger mellom låtene ved hjelp av volumfadere og 3-bånds equalizere. Kurset bruker hovedsaklig cd-spillere, og bruk musikk som Hip Hop/Rap, House, Techno og Disco. Etter 5 uker ender det opp med en snurrekveld med back 2 back med alle DJer.

 

Kurs 2 blir det bruk av platespillere. Kontakt oss for info.