DJs

 

DJs er det vi booker mest av. Upbeat Management leverer et av  landest beste utvalg og vi er meget kvalitetsbevisste på vårt utvalg av Djs. Med over 20 års erfaring innenfor DJ booking, gjør dette oss til et bunnsolid valg på DJ fronten. Våre kunder er alt fra store festivaler, lounger, hoteller, nattklubber, events, brullup, småfester og butikker over hele Norge. Vi har også DJs som spiller sammen med Fiolin / Gitar / Saxofon / Trommer eller Vokalist. Dette gir opptreden det lille ekstra. Du finner mixer fra våre DJs under "Video & Musikk" under fanen "UBM I Media".

Vi leverer DJs i alle sjangre, vi nevner noen her:

- Soul, Funk & Jazz.

- Hip Hop, R&B & Urban.

- Lounge.

- Kommersielt

- House.

- Nattklubb.

- Tropical & Caribbean.

- Latin (Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Moombathon etc.)

- Dancehall, Soca, Afrobeat, Zouk, Kizomba, Afro etc.

- Rock & Roll.

- 50s, 60s, 70s, 80s eller 90s.

 

Vi tilbyr over 30 DJs over hele landet, så lurer du på booking? Ta kontakt!

Upbeat Exlusive DJs

Rasmussen

 

Upbeat Managements mest bookede DJ. Rasmussen opptrer med eller uten artister (Fiolin,Saxofon,Gitar,Vokal & Trommer).

 

Rasmussen har delt scene med noen av norges/verdens største artister som: Tiesto, Gabrielle, Sash, Madcon, M.O.P, Wu Thang Clan osv.

 

Rasmussen har hele landets nattklubb og eventscener som lekegrind. Der han spiller en mix av det han kaller "World Music", stilarter som: Chill Lounge, Funk, Urban, Deep House, House, Latin House og Tropical Bass.

 

Så om du vil ha laidback stemning på deres event eller yrende dansegulv, så er dette DJen du ser etter. Ta kontakt for booking!

Stephen Bakes

 

Stephen Bakes er bosatt i Oslo og er en av Produsent/DJene dere bør se opp for de kommende årene. Ikke bare er han en habil produsent med flere låter i omløp. Stephen er også en gryende DJ som ofte kommer til å bli sett i utelivet fremover.

Stephen har ett gehør for god musikk, låtvalget og det produktet han lager som produsent er upåklageligt. Dyp dansbar house eller herlig beach sound?

Ta kontakt for booking!

Sergio Barrak

 

Sergio er en allround DJ og trives i de fleste formater. Ingen jobber er for store eller små for denne Brasilianeren. Han har gjort en rekke jobber for Upbeat Management og vi er svært fornøyde med jobben han gjør.

 

Du har sett han på steder som Hall Toll, Mexico, Saturn, Bartender, Megleren og flere andre steder i Stavanger området.

Sergio opptrer med eller uten artister (Fiolin,Saxofon,Gitar,Vokal & Trommer).

 

Vi ser frem til en et travelt år sammen med Sergio.

 

Ta kontakt for booking og en hyggelig prat!

Chris K

 

Chris K er en habil DJ med mange års erfaring i event og utebransjen. Ikke bare er han DJ men også Lyd og Lys tekniker. Grundig planlegging i sine sett med det beste av det beste.

 

Chris K opptrer med eller uten artister (Fiolin,Saxofon,Gitar,Vokal & Trommer).

 

Han spiller fra Laidback Lounge til eggende House set og er veldig omgjengelig opp mot kundes ønsker til selve musikk profil til event.

 

Ta kontakt for booking!

DJ Rover

En godt merittert DJ innen Nattklubb og Eventbransjen. Vi i Upbeat Management er glade for å ha Rover med på laget.

Rover trives best i musikalsk landskap som strekker seg fra Lounge, Nedpå House, Nu Disco, R&B og kommersiell uplifting låtvalg. Med andre ord en veldig variert DJ.

Rover er å se på en rekke steder i Stavanger: Alf & Werner, Mexico, Ittepå & Holmen.

Du finner han oså på årets Norway Freeride i Røldal.

Ta kontakt for booking!

IMG_7423 logo.jpg
Johan Berner

 

Vi har hatt stor etterspørsel etter Johan startet hos oss i 2018. Johan seiler opp som en av våre allround DJs som bookes veldig mye.

2019 blir ett bra år for denne gryende DJen fra Stavanger.

 

Johan spiller det meste for de fleste og håndterer alle stilarter.

 

Ta kontakt for booking!

Våre DJs

Kimichi

 

Kimichis hoved genre er Disco, lounge, tidlig 70-80 talls electronisk soul og funk.

 

I 2008 turnerte Kim med Ralph Myerz og Tarjes Strøm (Datarock P3) i alle storbyene i Norge. Kim har også vært å spilt i Vietnam, Amsterdam, Stockholm, London og India.

 

Og vi kan vel trygt si han er NRK P3 yndling. Han har også spilt med Madcon, TAKE,  DJ Julien Le Brun, Snoop Dogg, Swedish House Mafia, Ralph Myerz, Autolaser og faestivaler som Slottsfjell , Øya, Pstereo, Bylarm, Stavern osv.

 

Mer funky og kult skal du lete lenge etter. Ta kontakt.

IMG_0656.jpg
DUKA

 

Ta kontakt for booking!

OCKN

 

OCKN er bosatt i Oslo og er en meget allsidig DJ med sjangre som Rock'n Roll, Hip Hop, Electronica, Club, Techno, House, Reagge, Dancehall, G-Funk osv blandet i sine opptredner.

 

Han gjør også "Lounge" eller "Power Performance" med våre artister (Fiolin,Saxofon,Gitar,Vokal & Trommer).

 

Han er bedre kjent som DJ for Hip Hop gruppa Kompani 69. Men har også spilt for Upbeat Management under deres "Latin Tour" konsept.

 

Med en egen evne til å lette taket er dette en solid booking for våre kunder. Ta kontakt for booking!

Jazzface

 

Jazzface opptrer med eller uten artister (Fiolin,Saxofon,Gitar,Vokal & Trommer).

 

Jazzface har herjet Stavanger i årvis og spiller sjelfull kvalitet i sjangre som Lounge – Soul/Funk/Disko/Boogie/ Hip Hop – House og kommers Pop/Rock, men føler seg mest hjemme når han kan dykke ned i sitt platearkiv og plukke frem alt fra jazz til soul og tidløs klubbmusikk. Han er også musikkjournalist og har skrevet fast for URB, samt Natt&Dag, Dagbladet Fredag og RA.

Fra 2007 – 2010 bosatte han seg i LA, og fikk raskt spillejobber i både Echo Park og Hollywood der han varmet opp for blant andre BJ The Chicago Kid.

 

For mer info eller booking, ta kontakt!

Alexander V

 

Alexander V er Østlands baser DJ som er et kjent fjes i disse traktene. Alexander opptrer med eller uten artister (Fiolin, Saxofon, Gitar, Vokal & Trommer).

 

Alex befinner seg i House sjangeren (Progressive, Electro, Tech, Commersial).

 

På få år har Alexsander rukket og seile opp som en DJ som bookes ekstremt mye. Vi har ikke tall på alle stedene denne DJen har spillt i Norge og utenlands.

 

Med solid erfaring vet vi at Alexander V er et navn for fremtiden.

 

 

 Ta kontakt for booking!

Simou

 

Simou trenger ingen inntroduksjon. En av hovedstadens mest bookede DJs. Ett fast fjes på klubber som Yatzi & Rhythm Club.

 

Ett meget populært innslag i både inn og utland. Mixer en heftig fusion med Reggaeton, RNB, Hip Hop, Tropical, Soca, House, Latin, Azonto, Afro Beat og Dancehall.

 

Besøkte oss i Stavanger under Summer Shakedown og innfridde til di grader. Dette er en sikkert vinner om du vill ha en "Steaming" event eller klubb kveld.​

 

Ta kontakt for booking!

Tori
 

Tori har opparbeidet seg ett godt rykte i bransjen over årene som Resident DJ på Hexagon Nattklubb, Stavanger, men også som fast innslag i en rekke eventer for Upbeat Management.

 

Tori er en all round DJ som trives veldig godt med å spille alle typer musikk. Og dette klarer han meget bra, vi får mye skryt fra gjester om hans væremåte og gode musikk.

 

Han spiller på events som strekker seg fra hæla i taket sommerfester til kommersielle klubb eventer

 

For booking ta kontakt.

Frankie Tee

 

Startet som DJ i ungdomsklubben Danmark i 1984, deretter nærradio i Trondheim 1986 videre til Disco og Klubber via booking byråer i hele Norge, Danmark og Spania.

 

Frankie Tee har vært mye i Stavanger på en rekke Nattklubber tidlig på 90 tallet og slutten som Professionell DJ i 1996.

I 2012 begynte det å krible å har siden den gang spilt fast på bla. Alf & Werner samt nå på Villa 22 nattbar.

 

Frankie Tee spiller​ primært kun selektive ​

helge oppdrag og trives best i sjangrene Soul, ​Funk Nu-Disco og Retro House.

For god boogie downtown stemning, ta kontakt!

No Class

DJ Duo med hovedbase i Kr.Sand og Manila (Filippinene). Duoen har produsert musikk siden 2011 og har siden da delt scene med store navn som Dash Berlin, Borgeous, Project 46, Jetfire, Rivero, Uberjak’d for å nevne noen.

De befinner seg for øyeblikket på nattklubben Chaos (Manila). Noen av deres høydepunkter til nå har vært Spectrum Invasion, Cosmicground Music Festival og Tidal Rave Music Festival.

Gi disse to brødrene en mikrofon og DJ utstyr så tar festen deres en helt ny vending.

Musikk fra duoen finner dere på media fanen.

Ta kontakt for booking!

DJ GO

 

 

Ta kontakt for booking!

Adil Lakrimi

 

 

Ta kontakt for booking!

Satisfunk

 

Satisfunk opptrer med eller uten artister (Fiolin, Saxofon, Gitar, Vokal & Trommer).

 

Satisfunk er et multitalent som sanger, gitarist og DJ. Ett kjent fjes rundt omkring i Stavanger og vi kan med hånden på hjerte si at Stian leverer DJ sett med sjel. Fra lounge til oppløftende house.

 

Med en rekke klubber på sin BIO har også Satisfunk gjort mange events for Upbeat til meget fornøyde kunder.

 

Så om du vil ha laidback stemning på deres event eller yrende dansegulv, så er dette DJen du ser etter. Ta kontakt for booking!

Stew

 

Vinner av The R.O.N "Ready Or Not" konsept 2015 i DJ kategorien i Paris (Frankrike), og offisiell DJ av "The Juste Debout Nordic" 2016.


DJ Stew startet sin karriere i hjertet av Oslo, inspirert av 90 tallet, rocker han nå platespillerne rundt omkring i hele verden. 

Han er kjent for sine "Goodvibes" på hver event han gjester og dette gjør Stew til en meget ettertraktet DJ.

 

Karibiske røtter og en oppvekst i Frankrike har preget musikken til Stew og inneholder en rekke rytmer.  I 2009 fant Stew veien til Norge og har tilbrakt tiden med de beste i bransjen. 

 

Som Stew ville sagt det: My goal is to make everyone have a great time and enjoying my passion, music!

 

After Party: Kendrick Lamar (Café Sør), DMX (Ballroom), Rihanna (Sollihagen)
Fatman Scoop (Rockefeller)


Musikk:
Spiller det meste av musikk men er i sitt ess når det kommer til: Soul, Funk, RNB, Hip Hop, Dancehall og Oldschool House til today.

For mer info eller booking, ta kontakt!

 

 

The Architecht

 

Lounge, Funk, Hip Hop, Kommersielt, Trap eller House. Denne unge fremadstormende DJen fikser det meste.

Med en brennende interesse for lyd, musikk og en Bachelor i "Production & Recording" med en rekke produksjoner bak seg, kan ikke bare Architecht spille musikken, han forstår den også. 

Architecht holder til i Stavanger der han gjør det meste av sine opptredner. Upbeat er meget fornøyd med å kunne tilby en slik ydmyk DJ.

Ta kontakt for pris og ledige datoer for Architecht.

Doc Lello

 

 

Ta kontakt for booking!

SANDR

 

SANDR er Upbeat Managements ynngste DJ og produsent, men har allerede rukket og gjøre seg bemerket.

 

Tdlig i 2015 ble hans låt ”It’s Bourne” sluppet ut på plateselskapet Sick Bedroom Records. SANDR har også fått muligheten og remixe vår egen Adele Erichsen sin låt "Solicitude" i Juli 2015.

 

SANDR spiller House og Deep House. Han får veldig god kritikk både fra andre DJs, ansatte og ikke minst besøkende på Bartender der han er resident DJ. I Sommer spillte han også på Grimstad Colour Festival.
 

Ta kontakt for booking!

Awake

 

En up and coming DJ bosatt i Trondheim. Awake opptrer med eller uten artister (Fiolin,Saxofon,Gitar,Vokal & Trommer).

 

House sjangeren er en klar favoritt men det hindrer ikke Awake i å flette inn kommersiell musikk i sine DJ set.

 

Med allerede en rekke klubber som strekker seg fra Stavanger til Trondheim har Jørgen startet sin karriere med litt av noen oppturer som sidekick for Madcon, Sirkus Eliassen, DJ Broiler, Michael Mind, Erik og Kriss​ m/fler.

Upbeat Management dekker DJs i hele Norge så ta kontakt for booking!

Drame

 

Startet sin DJ karriere i utebransjen, Sandnes. Der har Jonassen spillt på alt av klubber som er. Stavanger ble også en mye besøkt by for Jørgen sin del. Ferden gikk videre til "The Gallery" i London, (som nå er legendariske "Ministry Of Sound"). Har også vært i Romania og spilt på "Mamaia Beach"

 

Stilarter som liger Jørgens hjerte nært er House, Urban, Mashup, Ghetto Funk, Funk og Lounge.

 

Jørgen er også en utmerket trommeslager og produsent.

 

Ta kontakt for booking!

ONE

 

DJ One har spilt siden slutten av 80 tallet og med fortid som bassist så har stikkordet alltid vært FUNKY. Spesielt ligger Funk, Soul, Hip Hop, RnB dypt i sjelen, men spiller også masse Disco, Nu-Disco og House.

 

Har spilt fast på mange av Stavangers klubber, for å nevne noen : Køhlerkjelleren, Hexagon, Folken Studentkro, Flaskehalsen,
Hall Toll, 23-25, Alf & Werner, Villa22 Nattbar, Hanekam etc.

 

For mer info eller booking, ta kontakt!

 

 

Chris Luck

 

 

Ta kontakt for booking!

Sjur

Multitalent som spiller Sax og er DJ. Eller kanskje begge deler? Sjur er Resident på Alex Sushi og har sine egne kvelder på Ittepå, Taket, Timbuktu, Mexico og en rekke andre Nattklubber. 

Sjur trives i de fleste sammenhenger om det er for 3000 elleville studenter, lounger, barer eller nattklubber.  Ett heftigt innslag for din event som du ikke kommer til å angre på.

Ta kontakt for booking!

Internasjonale DJs

DJ Kara

 

 

Ta kontakt for booking!

Kon Tempt

 

 

Ta kontakt for booking!

Silvio Luz

 

Silvio Luz er Portugisisk produsent og DJ bosatt i Nederland. De senere årene har det virkelig tatt av for Silvio. Med en rekke utgivelser på Beatport, egne låter og remixer seiler han opp som en av di virkelig lovende DJs på verdens basis. Han turnerer over hele verden for øyeblikket.

 

Silvio spiller og produserer en blanding av Afro & Latin house musikk og hans sett oser av varme og bevegelse. 

 

Under fanen "Media" og så "Video & Musikk" finner du låter og videoer av stjerneskuddet som har verden for sine føtter.  

 

Silvio legger snart ut på Norges besøk så ta kontakt for booking!