DJ & Musiker

 

Nedenfor har vi ett fantastisk utvalg av Norske og Internasjonale musikere. Dette er musikere som fint kan kombineres med hverandre for å skape en helaften på kundens event eller Nattklubb. En god musiker er ikke lett å finne i et mylder av tilbud. Vi satser på kvalitet kontra kvantitet. Vi har musikere i alle prisklasser som passer til små jobber samt festival og event markedet. Vi har også DJs som spiller sammen med Fiolin / Gitar / Saxofon / Trommer eller Vokalist (Se under "DJs" og "Event Favoritter"). Dette gir opptreden det lille ekstra. Du finner låter og mixer fra våre musikere under "Video & Musikk" under fanen "UBM I Media".

Forslag til gjennomføring:

Musikeren kombinert med DJ spiller lounge ved ankomst / under middag.

Se for deg at dørene åpnes og at gjestene skal finne sine plasser for kvelden. På scenen kan man høre og se musikeren spille fantastiske melodier  i kombinasjon med en DJ. Dette skaper en eventyrlig start på kvelden.

Musiker uten DJ som spiller taffelmusikk ved ankomst / under middag.

"Powerperformance" som vil si Musiker kombinert med DJ som spiller moderne låter, eksplosivt unikt show som anbefales!

Senere på kvelden, gjerne etter middagen. Musiker og DJ gir da gjestene en elektrisk stemning som vil overaske gjestene og gi de en opplevelse de aldri tidligere har fått. De gjør et 4-5 minutters show etter kommersiell klubb musikk.

 

Musiker med DJ spiller opp til fest.

Etter dessert. Kan Musiker og DJ starte festen med 20 minutter på scenen før de takker for kvelden. Etter dette starter gjerne kveldens partyband eller man kan legge en kontinuitet der DJ spiller videre ut i de sene nattetimer.

 

Dette vil gi arrangementet prikken over ién.

Klassisk & Klubb Fiolinist

Bak artistnavnet skjuler det seg en jente som allerede som fireåring gjorde seg bemerket med sitt fiolinspill. Foreldrene sendte Fredrikke til Barratt Due Musikkinstitutt som perfeksjonerte hennes talent som klassisk utøver.

 

Men Fredrikke vil mer enn å stå på en scene. Hun vil ut blant publikum og by på seg selv med sitt gnistrende fiolinspill, rå tilstedeværelse og genuine spilleglede. Derfor har Fioline blitt svært ettertraktet på mange arenaer både i Norge og utlandet. Fra vielser og brylluper til anerkjente festivaler, fra sommerfest på jobben til store firmajubileer, fra mindre, private tilstelninger til større, åpne arrangementer.

Fredrikke har et bredt repertoar som spenner fra de klassiske mesterne til pop og samtidsmusikk. Hun stiller som soloartist, med DJ eller med andre artister.

 

Send oss gjerne en bookingforespørsel.

Klassisk & Klubb Fiolin
Fiolin, Singer & Songwriter

Den felespillende Gudbrandsdalsjenta har lagt en ny standard for folke - og popmusikkens kreasjoner. En god dose lekenhet og tekster som gir publikum en stemning de kan kjenne seg igjen i, er med på å definere debutalbumet "framtida" som en frisk pust innen dages musikksamfunn.

Med to A-listinger av singlene "to unge vakre" og sommardrøm på P1 og Terningkast 5 fra Aftenposten, Dagsavisen, VG, Dagbladet, Haugesund Avis, Lillehammer Byavis, Fædrelandsvennen og Hamar arbeiderblad blir hun spådd en lysende karriere!

Hun var også fast innslag på "Hver Gang Vi Møtes" 2016 på TV2 og spiller også med DJ.

For en elektrisk oppteden, ta kontakt,

Magisk Multi Fiolinist!

 

Hun har vært med på ulike festivaler, radio, klubber, og tv show. Hun har også vært gjest hos Thomas & Harald, vært med i grand prix og med Alexander Rybakk på sin turne.

 

Ta kontakt med Upbeat Management for booking.

Klassisk & Klubb Fiolin

Hun begynte spille klassisk fiolin i en alder av 5 år og gjennom årene mottatt forskjellige stipender og utmerkelser. I 2008 deltok hun i det svenske programmet «Talang» i TV4 og barneprogrammet «Rampljuset» i SVT1. Hun har hatt opptredener i byer som Milano, København og Tyrkia for nevne noe.

Kontakt oss for booking og pris.

Klassisk & Klubb fiolinist!
 

Hun har turnert med Alexander Rybak, vært med i Grand Prix, Allsang på Grensen, Sommeråpent og VG-lista. Opptredner over hele verden.

 

Ta kontakt med Upbeat Management for booking.

Upbeat Mest Bookede Saxofonist

Fra Lithauen, men er bosatt i Norge og har delt scene med en rekke store artister i Europa. Vi er enige med denne karen når han sier at den daglige musikken vi hører er bedre med live saxofon.

 

Ta kontakt med Upbeat Management for booking av Sax.

Saxofon

 

Ta kontakt.

Saxofonmagi

 

En av Scandinavias mest kjente housesaxofonister, og gjør oppdrag på alt fra nattklubber og events til større bryllup.

 

GJennom 25 år som musiker med mange ulike artister, band og DJs har han etterhvert utviklet en unik spillestil som bare må oppleves.

Ett selvsagt valg for renomerte nattklubber, promotører, eventarrangører over hele verden

For musikalsk gåsehud. Ta kontakt!

Saxofonist & DJ
Saxofon

 

En Stavanger basert Saxofonist som også trakterer flere andre instrumenter.

En sikker vinner! Ta kontakt for booking.

J Drums
(Trommer & Congas)

 

Jan Thomas begynte som ung 17 åring for Upbeat Management som spottet ut hans talent umiddelbart. Dette er ett fyrværkeri på perkusjon og congas. I løpet av årene som har gått, har Jan Thomas spillt på flere klubbkvelder og eventer rundt om i Norge.

Omgjengelig som han er, fungerer han til de fleste stilarter. Det er ingen begrensninger på denne karen. Fra House til bly tung Hip Hop eller eggende Reggaeton. Det er bare og gi Jan Thomas en beat så løser alt seg selv.​

 

Jan Thomas spiller med en av våre DJs. Det er  også mulighet for å utvide og ta med Fiolin, Gitar, Vokal eller Saxofon. Helt opp til kundens ønske. Trommer og congas gir musikken ett ekstra preg og gjør den mer rytmisk.

 

For booking ta kontakt med oss.

J-Man
(Trommer & Congas)
 

Jørgen er en meget allsidig artist som i tillegg til å spille tromme og congas produserer egen musikk under flere alias.

 

Han er også en meget habil DJ så her får du en som har gått skolen over hele linja.

 

Jørgen spiller med en av våre DJs. Det er  også mulighet for å utvide og ta med Fiolin, Gitar, Vokal eller Saxofon. Helt opp til kundens ønske. Trommer og congas gir musikken ett ekstra preg og gjør den mer rytmisk.

 

For booking ta kontakt med oss.

Halit Xhini
(Trommer & Congas)
 

Halit har jobbet med musikk hele livet og albaneren har rytme i hver en kropsdel. Spiller til di fleste stilarter men er ett ESS på rytmisk eggende house.

Gjort en rekke events for UBM siden 2008 som Latin Tour, Latin & Urban Fridays, Nyttårsfesten osv.  Xhini kan også bookes med en av våre DJs. Det er  også mulighet for å utvide og ta med Fiolin, Gitar, Vokal eller Saxofon. Helt opp til kundens ønske. Trommer og congas gir musikken ett ekstra preg og gjør den mer rytmisk.

 

For booking ta kontakt.

Klassisk & Klubb Gitarist

 

Han er rett som det er på anerkjente klubber i byer som Los Angels, New York, Barcelona og London. Selv om han er mye ute og farter er han rett som det er i Stavanger og har hatt en rekke oppdrag for Upbeat Management.  

 

Dette er en multikunstner på gitar hvor han spiller alt fra klassisk, flamenco, rock og blues. Han har også et musikalsk konsept hvor han spiller sammen med DJ, en unik opplevelse det er verd å få med seg.

 

Grunnet hans allsidighet kan man benytte dette talentet på ulike konsepter.

 

Ta kontakt. Da han reiser verden rundt,  anbefales tidlig booking!

 

Multi Gitarist

Dette er en briljant og teknisk fullkommen musiker som trakterer Klassisk gitar, Elgitar, Akustisk gitar (Stålstrengsgitar), Flamenco gitar, Banjo, Mandolin og Ukulele.

 

Med mastergrad i utøvende klassisk gitar fra Griegakademiet, opptrådt på radio og TV ved flere anledninger, og han har blitt omtalt i flere store musikkmagasiner som "Classical Guitar Magazine" og "Guitar World Magazine".

Han kombinerer ofte ulike sjangre og gitarinstrumenter, og skaper med dette stor begeistring hos publikum i alle aldersgrupper. Repertoaret hans spenner fra de klassiske verkene til moderne arrangementer av pop-slagere, elgitarsolo, country, fingerstyle, spansk, latinsk osv.

Han kan spille på store scener med full oppmikking, til mindre intime arrangementer, såkalt unplugged, med den naturlige klangen fra instrumentene. I spesielle tilfeller kan han også tilby produksjon av multimedia show, hvor han spiller duett med seg selv på storskjerm. Showet blir skreddersydd for anledningen. Her er alt mulig, bare fantasien setter grenser!

 

Ta kontakt for booking!

Adele Erichsen
(Singer & Songwriter)

 

Adele Erichsen eller Jadelle er en Stavanger basert Singer/Songwriter. Og har som di fleste andre artister sunget hele sitt liv. Nå bosatt i Las Vegas der hun gjør det riktig så bra.

 

Adele var for føste gang på TV da hun kom på 4. plass med sin egen låt i MGP. Junior, hun var da bare 15 år. Det fulgte deltagelse i IDOL og mange år etter ble hun ringt opp av The Voice der hun var med helt til «Battle Rounds».  Hun har skrevet låter siden hun var 15 år og i 2006 skrev hun «Not Drunk Enough» som har over 1 million visninger og utallige cover versjoner fra hele verden på YouTube.

 

Adele er ett fyrverkeri på scenen, fra nydelige ballader til «UpBeat» låtvalg er Adele en innertier på eventfronten. Hva enn Adele tar i blir magiskt. Sammen med DJs og andre musikkere gjør Adele alt fra Solo nummer til «Power Performance».

 

Utgivelser den senere tiden:

2015: Solicitude

2016: Done (Billboard Topp 10 "8")

2016: Go Up

2016: Be Myself

Ta kontakt med oss for booking!