Komikere, Magi, Morro & Sjonglering.

 

Her får du oversikt over hva vi kan tilby av begeistring, latter og magi.

 

Finner du ikke det du leter etter har vi et stort kontakt nettverk og ordner det meste.

Kevin Lunde

 

Magiker Kevin Lunde har i over 15 år underholdt tusenvis på scener i Stavanger, Sandnes og i resten av landet. Er også kjent fra NRK-serien "Rundlurt".

 

Imponerende fingerferdighet, irriterende tett på.
Du tror ikke det du ser, og bør ikke tro på alt du hører heller!

Kevin Lunde gir deg unik underholdning bestående av magi, humor og en liten dose galskap!
Som publikum på Kevins forestilling får du oppleve magiske effekter som lurer deg trill rundt, samtidig som du får treffende og lun humor. Det er heller ikke umulig at du får bli en viktig del av showet.

Kevin Lunde er både tryllekunstner og komiker - og gir deg begge deler på en gang!

 

Booke Kevin? Ta kontakt.

 

 

Tomm Percy

 

Event - Mingling – Sjonglerende Toastmaster – Lagbygging – TV show – Avbrekk i det faglige på Konferansen – Produkt Promotion.

 

Tomm Percy, norsk entertainer som serverer sjonglering i mesterklassen, med komikk og glimt i øyet!

 

Tomm Percy skaper begeistring og latter, og har underholdt nasjonale og internasjonale publikummere i over 20 år!

 

Under Media (Video & Musikk) finner du en smakebit på hvem Tomm Percy egentlig er.

 

Ta kontakt for booking av Tomm.

Jan Robert Henriksen

 

Jan-Robert Henriksen (yann-robert) er en av Norges mest erfarne komikere. Hans spesiale er buktalerfigurene som han har tatt til et nytt nivå i Skandinavisk underholdningsliv.

Gjennom flere egne TV show og hundretusenvis av besøkende på youtube har mange fått tatt del i dette hysterisk morsomme showformatet. Jan-Robert jobber primært for et voksent publikum med materiale som også skal være til ettertanke.
Bedriftsarrangement, event, corporate-show,
lanseringer, seminarer, teater etc. 

Jan har holdt over 300 foredrag og 3000 show opp igjennom årene.

 

Ta kontakt for booking av Jan Robert Henriksen.

Ballong Artist

 

Dette er ingen hvilken som helst ballong kunstner. Du kommer til å bli meget overrasket over hva han kan lage. Christopher har fokus på uvanlige fasonger som karakterer fra film, barne eventyr, "crazy" ballong hatter. Kanskje har du Tema for kvelden feks piratfest (haier, skjeletter, pirater, blekkspruter osv). Det er regnet 2-5 minutter pr skulptur, kommer litt ann på trafikk.

Christopher lager også dekor til eventer, og det meste er muligt. Her er det bare tanken som setter begrensninger. Har du noen heftige ideer eller en historie som du ønsker å fotelle gjennom ballongdekor? spør oss!

Ta kontakt for booking.

Bora Brasil Show

 

Ta kontakt for booking.

Klovn

Denne klovnen oser av glede og smittende energi. Hemmeligheten? Sildeia elsker jobben sin!

Bachelor, teater, dramapedagogikk, klassisk ballett, sirkuskurs, akrobatisk gymnastikk, egen varietetrupp, Grande Circo Populari Brasil, Phantasyland Tyskland, TV Shows... Listen taler for seg selv.

Hun lager dynamiske og morsomme show som inneholder trylling, ballongfigurer, klovnestreker, tallerkentrikset, stylter sjonglering og akrobatikk. Vi kan varmt annbefale denne artisten.

 

Ta kontakt for booking.

The Arman Show

 

Ta kontakt for booking.

Circus & Aerial Artist

​​

Med bachelor utdanning i Dans og videreutdanning innen dans ved Steps i Broadway NYC , trenere fra "Cirque De Solei" og veiledet circus artister gjør dette til en fantastisk opplevelse innen Circus Kunst, Aerial Arts, Tissue, Hoop og Lyra. Annie har også spesialisert seg innen contortion (extreme flexibility art).

Prosjekter som: Steps Dansestudio, Glow Dancecompany, Den Kulturelle Skolesekken, Den Kulturelle Spaserstokken, TNSP (NYC), 2008 Koreografi Europeisk Kulturhovedstad.

 

Dette er virkelig noe å få med seg! 

 

Ta kontakt for booking.

Kjetil Melkevik

Kjetil har mer enn 160 opptredener bak seg, på over 60 forskjellige scener, som inkluderer alt fra klubbkvelder og festivaler til firmajobber og julebord.

Vinner av "UnCut - The Game" under standup-festivalen, "The International Comedy Box Festival 2017", i Stavanger.

Kjetil Melkevik har brukt de siste to årene på å reise rundt i hele Norge for å gjøre standup og i 2016 var han finalist i Vestlandsmesterskapet i standup (arrangert av Stand Up Bergen).

Vi er kjempe stolte av å kunne tilby våre kunder denne up and coming standup komikeren.

 

Ta kontakt for booking.

Daniel Larsen

Hvorfor ikke forvandle bedriftsarrangementet eller julebordet til en magisk opplevelse Deres medarbeidere og kunder sent vil glemme? Gjør inntrykk med et show som overgår alles forventninger.

 

Sett spor med magiske opplevelser fra en magiker som hele tiden evner å fornye seg og tilpasse sine show til publikummet som venter ham.

 

Daniel engasjerer sitt publikum og lar de bli delaktig i magien som skjer både på scenen og ute i salen.

 

Ta kontakt for booking.