Om Oss


 

 

Upbeat Management fra start til nåtid.

 

​Vi startet med en visjon om å kunne tilby våre kunder det beste på markedet innen booking og salg. En visjon om å kunne levere kunden alt kunden trengte for å gjennomføre en event. Vi startet i det små i 2006 og har nå bygd oss sakte men sikkert opp i toppen. Vi har fortsatt langt igjen, og mye vi ennå ikke har hatt mulighet å gjennomføre. Det er det som driver oss videre.

 

Vi mener også Upbeat Management har et samfunns ansvar. Derfor jobber vi så miljøvennligt vi kan.

 

Vi støtter også New Chance en organisasjon som har hovedkontor i Sandnes. Upbeat Management har besøkt deres barnehjem for voldtatte, hiv, foreldreløse barn i Kongo flere ganger, og vi reiser allerede tilbake i 2016 for å gjøre enda mer arbeid for barna. Dette gir oss mening og gleden av å gi fra verdens overskudd føles godt. Oppfordrer alle til å gjøre akuratt som oss.

OMTALER

"Jeg var leid inn for å arrangere en lanseringsfest og visste at jeg kunne ta kontakt med Upbeat Management for å få både gode råd og det jeg trengte av eventkompetanse, lyd/lys og underholdning. Festen ble fet og kvelden super, mye takket være Rasmussen (DJ) og gitarist Daniel Amalm som skapte magisk stemning med musikken sin og deres evne til å frembringe feststemning i både kropp og sjel! Et nydelig tospann, og betryggende med erfarne folk. En mindre ting å tenke på for den som arrangerer. Tommel opp for Upbeat, god kundeservice og oppfølging!"

Silje Opofte

En annerledes teambuilding "Army Challenge" med action fra start til stopp. Det hadde alt fra paintball, kryssing av vann, bakkeløp, trekking av sekk med tau, og en real prøve for utholdenhet. Opplev forsvaret på en dag. Eksepsjonell god kundebehandling med fokus på sikkerhet.

Alexander Njærheim

Øyvind Rasmussen er definisjonen på rytmiske låter. Han har en balansert, god og energisk preg over seg noe som skaper "good vibes" når han setter på en "Banger" som tar dansegulvet med storm! Musikken hans er i veldig stor grad gjennomtenkt at alle sangene han slår på, gir en følelse av velvære og behag! Denne karen kan sakene sine!! Ubeatmanagement er en de beste eventbyråene i landet. De kan tilby en rekke gode opplevelser! Alt fra paintball til utrolige og herlige låter!

Stephen Tawiah