top of page

Artistformidling

 

Vi formidler det meste av artister innen og utenfor Norges grenser. Nedenfor finner du ulike valgmuligheter. Vi leverer over hele spekteret til julebord, firmafest, årsfest, event, nattklubber, sommerfester, festivaler osv.  Ta Kontakt!

Event Favoritter

Her har vi plukket ut våre bestselgere. Sammen med kunde kan vi lage en flott oppbyggning fra event start til slutt. Dette er Upbeat Managements egne konsepter som vi har jobbet med over lang tid for at vi skal få dem akkurat sånn som vi vet kunder og vi selv liker. Ta en titt under fanen "Artistformidling" for mer info.

Band

Her finner du vårt utvalg av band. Vi tilbyr ett bredt spekter som strekker seg fra cover band til internasjonale "headlinere". Noe du ikke finner her så tar vi kontakt med band for deg. Ta en titt under fanen "Artistformidling" for mer info.

Artister

Her finner du artister i alle varianter. Internasjonale til lokale. En god artist er viktig for å få en vellykket event. Og i ett hav av tilbud er det ikke lett for kunde og vite hva som er ett riktig valg. Derfor har dere oss. Ta en titt under fanen "Artistformidling" for mer info.

DJs

DJs kommer i alle prisklasser og stilarter. Ved å bruke våre DJs får dere kvalitet fra DJer som har jobbet lenge i bransjen og vet hva som kreves for en vellykket event. Vi er størst på DJ formidling i distriktet og dette for en grunn. Ta en titt under fanen "Artistformidling" for mer info.

Foredragsholdere

Et spesielt tema eller person du leter etter? Da har du komt til rett plass. Foredragsholdere inspirerer og åpner for nye tenke sett. Ta en titt under fanen "Artistformidling" for mer info. Skulle du ikke finne det du ønsker, er vi behjelpelige med å finne akkurat den du leter etter.

Komikere & Magi

Le deg skakk i hjel eller bli fortryllet. Internasjonalt eller nasjonalt?  Ta en titt under fanen "Artistformidling" for mer info. Skulle du ikke finne det ønsker, er vi behjelpelige med å finne akkurat den du leter etter.

Lyst å bruke oss på deres neste event? Ta kontakt!
OMTALER

"Jeg var leid inn for å arrangere en lanseringsfest og visste at jeg kunne ta kontakt med Upbeat Management for å få både gode råd og det jeg trengte av eventkompetanse, lyd/lys og underholdning. Festen ble fet og kvelden super, mye takket være Rasmussen (DJ) og gitarist Daniel Amalm som skapte magisk stemning med musikken sin og deres evne til å frembringe feststemning i både kropp og sjel! Et nydelig tospann, og betryggende med erfarne folk. En mindre ting å tenke på for den som arrangerer. Tommel opp for Upbeat, god kundeservice og oppfølging!"

Silje Opofte

En annerledes teambuilding "Army Challenge" med action fra start til stopp. Det hadde alt fra paintball, kryssing av vann, bakkeløp, trekking av sekk med tau, og en real prøve for utholdenhet. Opplev forsvaret på en dag. Eksepsjonell god kundebehandling med fokus på sikkerhet.

Alexander Njærheim

bottom of page