Teambuilding

Her finner du et utvalg av våre egne og sammarbeidspartneres aktiviteter. Teambuilding sveiser sammen kollegaer og grupper, øker mestring, flytter grenser og er gøy og underholdende.

 

Det er ingen grenser for hva vi kan komme frem til, og skulle det mangle noe her er det bare å spørre. Vårt nettverk er stort og vi ordner det meste for di fleste.

 

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Army Challenge

 

Se for deg at personen som skal drikkes ut, fotball klubben som trenger motivasjon, eller lederne som virkelig vil kjenne på hvordan det er å være i "kjelleren" blir vekt tidligt på morningen eller blir fraktet til ukjent sted. Der di går igjennom hinderløype, caser, og streng militær disiplin.

 

Vi bygger karakterer, flytter grenser og øker bevisstheten hos personer. Gruppa blir samensveiset og kjenner etter dette mange av sine sterke og svake sider. Samholdet blir forsterket  gjennom dette unike tilbudet. Med innstuktører fra øverste hylle (Soldater fra Jegerutdanning). Inntensitet og lengde kan være fra 2 timer til flere døgn. Dette avtales på forhånd under nøye planlegging.

 

Dette er vår siste bestselger. Kontakt oss for booking nå!

 

Elektrosjokk

Fotball, Håndball, Volleyball etc.

 

Du leste riktig! Spillerene blir utstyrt med en elektrisk strømfører og resten får styre de tilhørende fjernkontrollene. Vi spiller fotball (eller sport som kunde velger) og gruppen med fjernkontrollene, ja de velger utfallet av fotballkampen. Lagene roteres slik at alle får prøve seg. 

 

Kontakt oss for booking nå!

Paintball

 

CAPTURE THE FLAG

Gruppen deles inn i to lag hvor målet er å snike seg inn på motstanderens base for å ta flagget tilbake til sin base uten å bli beskutt. HUNGER GAMES​

Basert på filmen av samme navn. Her er det alle mot alle hvor den siste overlevende vinner.

 

Varighet: 1.5-2 timer

 

Pakke inkl. paintballutstyr, overtrekksdress, masker, instruktør og så mange kuler dere klarer å skyte! Her gjelder det å legge en vinnende slagplan. Nøytrale dommere følger nøye med i krigen for å sende ut de "skadde". Utrolig morsomt og et profesjonelt arrangert opplegg.

 

Ta Kontakt for priser, leie eller booking.

Elektrosjokk Quiz

Ja, du hørte riktig. Elektrosjokk quiz er vår nye satsning. Gjør deg klar for en latterkule av di store.

Noen personer sitter med spørsmålene, de riktige svarene og selvfølgelig sjokk kontrollerne. Resten må svare rett eller bli støtet. Flere regler kan brukes. Feks: Riktig svar blir sittende eller minst feil vinner. Kan også kjøres enkeltvis eller lag.

For en skikkelig morro aktivitet som kun er litt ubehagelig der og da.

Kontakt oss for booking nå!

Laksesafari I Dirdal

Vi har tilgang på Laksevall hele sesongen og tilbyr exlusivt dette til firma. Vi har kjentmann på stedet og står for gjennomføringen av en litt annerledes teambuilding/event for deres firma.

Velkomst med god drikke og krutsterk kaffe. Catering og grill fra vår sammarbeidspartner. Med eget telt, toalett og møbler blir dette en kveld fylt med comfort, aktiviteter, bålkos og latter. Om det er ønskelig ordner vi også underholdning til kvelden. Sist men ikke minst det er fullt muligt for deltagere og fiske i Laksestrekket.

Kontakt oss for booking nå!

Villmarkstur

 

Vi tar på oss turklær og sekk og drar til skogs eller fjells. Kanskje pakke med oss fiskestang. Etter noen timer vandring ender vi opp på en hytte eller avtalt telt plass. Her blir det lagt opp til matlaging og bålkos med kanskje noe godt i glasset.

 

Sammen med dere syr vi et perfekt opplegg som kan inneholde det meste.

 

Kontakt oss for booking nå!

Leirdueskyting

 

Gjennom vår sammarbeidspartner har vi baner til alle anledninger. Firmafester, Teambuildinger, Bursdagsfeiringer, Utdrikningslag og Sportingløype som simulerer alle tenkelige og utenkelige avstander, vinkler og fart.

 

Dette er utroligt gøy om du er erfaren hagleskytter eller første gang ut.

 

Kontakt oss for booking nå!

The Amazing Race

 

Amazing Race fungerer som et rebusløp fra start til mål med innlagte oppgaver underveis. Blodseriøst eller bare for morro? Dette er helt opp til deg som kunde.

 

Dette kan strekke seg fra 1 time til flere døgn der man kombinerer overnatting med noen av våre utvalgte aktiviteter. Feks paintball, egen kokk, leirdue skyting, fisketur, fjelltur etc etc.

 

Intensitet blir etter kundens ønske og valmulighetene er uendelige.

 

Ta kontakt for priser og booking.

Midnattsol i Lofoten

Hva med å bli hentet fra flyplass og videre med båt rett ut i det villeste norsk natur har å tilby? En fisketur der vi garanterer fisk for så og ta fisken med tilbake til robuen for ett flott måltid med kollegaer. Her er mulighetene mange der det kan kombineres med foredrag, kurs, opplevelse i fjell og til havs (fiske, fjelltur, ørn og hval safari, rib eller sjark tur)  eller rett og slett bare for å senke tempo i en travel hverdag under midtnattsolen.

Vi bruker kun kjentfolk fra Lofoten som har kunnskaper om fjell,vær og hav. Lokale råvarer til mat er selvfølgelig ett "må ha" og lokaler for kurs/konferanse er der også på stedet.

 

Kontakt oss gjerne, så finner vi sammen en pakke som passer din gruppe!

Mørketid i Lofoten

Lyden av snø som knirker under bena, roen og lyder fra fiskeværet. Måkeskrik og fisketur. Bål i fjæra midt på vinteren mens kokken lager dagens fangst til herlige retter.

 

Mørketiden er vell så fin å reise på og opplevelser står i kø. Vi har kjentfolk i området som kjenner havet så vell som fjellet. Fungerer kjempe bra som "Boost" for ansatte og kan kombineres med kurs, konferanse og opplevelser. Og er vi heldige ser vi kanskje nordlyset.

Ta kontakt så setter vi i sammen en pakke som passer for dere.

Kontakt oss for booking nå!

Dub En Film

 

Velg fra flere forskjellige scener.

 

Dub en scene fra hvilken som helst film eller serie. Vi fjerner alt av lyd og stemmer fra scenen som dere har valgt. Dere lager ny tekst og bestemmer hvem som skal ta hvilken stemme. Vi redigerer og legger inn nye lyder slik at det passer det nye temaet.

 

Dere kan deles inn i grupper som kan ta hver sin del eller alle samarbeider sammen.

 

Vær forberedt på ekstrem latter og morrofaktor!

 

Alle får et eksemlpar av filmen.

 

Kontakt oss for booking nå!

Barskolen

 

Med våre sammarbeidspartnere har vi som målsetning å inspirerer og lære deg som deltager å lage coctails i et uformelt miljø eller vi tar oss en Bar2Bar runde.

 

En rekke forskjellige aktiviteter opp mot utdrikningslag, bryllup, kurs og events.

 

Varighet: fra 1 time +.

 

Du kan velge mellom kursene: Lek & Lær, Fresh & Fruity, Coctail Tasting, Master Class, Cognac Course, Shots På Minuttet og Aquavit Tasting.

 

Kontakt oss for en forfriskende booking.

Innspilling I Lydstudio

Med eller uten musikkvideo

 

Innspilling i profesjonelt lydstudio hvor alle får delta. Dere velger sanger på forhånd og bruker orginal tekst eller skriver en selv. Hva med en egen firmatekst?

 

Ved ankomst får dere en hyggelig velkomst og en gjennomføring av hva som vil skje. Vi deler ut sangtekster og går gjennom et par øvinger før vi setter i gang med innspillingen. Vi plukker ut noen korister, solister og eksotiske dansere(?).  Til slutt blir det premiere hvor vi hører gjennom resultatet. Sangvalgene er helt opp til dere!

 

Kontakt oss for booking nå!

Matkurs

 

Vi har flere hyggelige kurs for deg og dine kollegaer, eller om dere er en vennegjeng som har lyst på en trivelig aften med mat i fokus.

 

Vi arrangerer sushi-kurs, hvor dere lærer teknikker og triks i sushiens verden med avsluttende måltid.

 

Eller hva med å lære å lage en skikkelig tre retter du kan imponere med neste gang du får gjester hjem?

 

Ønsker kunden andre retterer vår kokk behjelpelig med å løse dette til kundens beste. Minimum 8 personer. Varighet: fra 2-4 timer.

 

Kontakt oss for en smakfull booking nå!

small_202.jpg
Musikk Bingo

 

Kontakt oss for en skikkelig allsang faktor!

digitaldetox_pressebild.jpg
Digital Detox

 

Nysskjerrig?

 

Kontakt oss for en opplevelse fri for digital påvirkning!