Band & Duoer

 

Her finner du oversikt over hvilke band og duoer vi tilbyr. Vi dekker det meste fra cover og allsang til artister med eget materiale. Disse artistene setter standaren for kvelden og tar eventen til det neste nivået. Hos oss er kvalitet viktig og vi bruker bare erfarne musikere. Vi leverer også lyd/lys teknisk om dette skulle være ønskeligt. Slik at du som kunde slipper å tenke på noe som helst.

 

Ta en titt på våre artister under fanen "Media" og så "Video & Musikk". Skulle dere trenge hjelp til å booke artister som ikke er på vår side er dette ikke noe problem, ta kontakt!

Aaslandbros

 

Aaslandbros består av brødrene Christoffer, Erlend & Jørgen Aasland, og Kenneth Andersen.

 

Et Johnny Cash tribute band som spiller rå og ekte  Country, Rockabilly & Outlaw Country. I starten av 2015 hadde di gjort over 150 spillejobber i Norge.

 

Ett band som får rockefoten til å løpe løpsk!

 

Ta kontakt for booking tidligt da disse gutta har det travelt.

Dadson

 

Ja du hørte helt riktig, far og sønn. Denne duoen har gjort det meste av jobber som strekker seg fra puboppdrag til festivaler. Låtvalget er fra 50 tallet og frem til i dag, men kan også skreddersys til event.

 

En sikker vinner om festen skal tas videre til et nytt nivå og det klør ekstra i dansefoten.

 

Under Media (Video & Musikk) finner du en smakebit på hva Dadson egentlig er.

 

For info og booking, ta kontakt!

Adele Erichsen m/Gitarist
 

En fantastisk duo med Adele som har en helt egen måte å formidle låter på og Daniel som legger gitar "licks" som gjør dette til en vannvittig opplevelse.

 

Adele gjør også opptredner med backing av fiolin, saxofon, piano etc.

 

Smakebiter av Adele og Daniel finner dere under Media (Video & Musikk).

 

For info og booking, ta kontakt!

Tone Salomonsen

 

Opp gjennom årene har hun opparbeidet seg et stort og godt repertoar som passer for enhver anledning, men for Tone er det viktig å holde seg oppdatert, så de nyeste hitene er aldri langt vekke.

Tone spiller enten alene, med gitarist, trio eller fullt band. Alt tilrettelegges for kunden i henhold hva de ønsker og hvilket arrangement det er.

 

Kontakt oss for booking.

DUON

 

DUON er 2 yrkesmusikere som har slått seg sammen og blitt ett av Nordens mest bookede partyband!

 

DUON gjør over 120 show årligt der alt inneholder 100% partylåter som avløser hverandre i ett høyt tempo med mange medleys og allsangspartier med publikum. Om det er hensiktsmessigt for kunden kan full Lyd/Lys rigg settes opp. Der alt er ferdig programmert til å passe showet til DUON.

 

​2011 Medvirkende på Svensk TV4:s program ”4 bröllop".

2012 ble DUON utvalgt til å medvirke på samle-albumet ”Sveriges bästa coverband 2012".

2013 ble DUON utvalgt til å medvirke på samle-albumet ”100% After-Ski".

 

Kontakt oss for booking.

Kriminell Kunst

 

Kriminell Kunst har de siste årene vært Rogalands mest profilerte rapgruppe og

etter suksessen "Måden du ser på meg" sommeren 2015 har gutta tatt det enda
et skritt lenger med flere radiolistede låter på bla NRK P3 og flere TV-opptrener

på bla Amandaprisutdelingen på TV2.

Kriminell Kunst leverer alltid gode opptredener fulle av energi med låter på

Stavangerdialekt og ikke så rent lite lokalpatriotisme. Ved å hente inspirasjon fra

disco, funk, soul og pop har gruppa funnet sitt helt spesielle sound som skiller seg
fra det meste av norsk rap.

 

Kontakt oss for booking.

Bryggebandet

 

Bryggebandet er et eventband med base i Oslo og Kristiansand. Bandet var i 2013 med på å etablere konsertserien
”Tirsdagskonserter på Fiskebrygga” i Kristiansand, som er blitt en av Sørlandets største sommer-happeninger. Siden den gang har Bryggebandet spilt for titusenvis av publikummere på Fiskebrygga hver sommer.

 

Bandet er resten av året svært aktivt som eventband, og gjør alt fra store arrangementer for næringslivet til bryllup og bursdager. Bryggebandet består av noen av landets råeste og mest allsidige musikere, og har et repertoar på over 400 låter.

 

Kontakt oss for booking.

Diamond Dogs

 

Diamond Dogs er et band fra Stavanger / Sandnes bestående av 9 dyktige musikere med lang erfaring. Bandet ble startet av 3 herrer fra Planet Parker (Pink Floyd tributeband). Bandet har holdt det gående siden 2016 og har rukket å spille flere konserter på sør og vestlandet.

Med et stort og mektig lydbilde og fremragende vokalprestasjoner sørger Diamond Dogs for at Bowies musikk fremføres på en hederlig og ærlig måte. Repertoaret spenner fra hele hans karriere og inneholder også musikk som Bowie aldri rakk å fremføre selv.

 

Diamond Dogs bookes nå for konserter og vil spille på flere klubbscener og festivaler rundt omkring utover året.

 

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Absolute Abba

 

Abba-feberen er her igjen!


I forbindelse med at oppfølgeren til film-suksessen Mamma Mia kommer i juli 2018, drar tribute-bandet “Absolute Abba” discofeberen ut på veien igjen!


Bandet har gjort stor suksess siden starten i 1999 med utallige jobber rundt i hele landet, på festivaler, eventer, hoteller, dansearrangementer m.m.


Absolute Abba dro bl.a fulle hus i et kritikerrost sommershow på Prinsen hotell Trondheim i 2009 med en utvidet 9-manns utgave.


Absolute Abba består av 6 musikere som alle bor i Trondheim. Bandet blir frontet på vokal av Ranveig og Mildrid Seljemark. Søstrene Seljemark har koret for mange artister på turnèer og events. I tillegg til å være frontfigurer i Seljemark har begge aktive solo-karrierer med egen musikk. Låter som Ice Cold Disco og Walls of Jericho er hyppig spilt på radiostasjoner i Norge og Sverige samt UKCountry Radio.

 

Kontakt oss for en hyggelig prat.

Main Street

 

Main Street er et rock og pop band fra Sandnes i Rogaland, som spiller musikk fra 80, 90,00 og 2010 tallet. De spiller låter fra et bredt spekter av artister som spenner fra Bon Jovi og Def Leppard til INXS, Bruno Mars, Coldplay, Bryan Adams, Cher, Lady Antebellum,  John Farnham, Maroon 5, Foreigner,  Simple Minds, U2, Phil Collins, Survivor, David Bowie, Toto, Van Halen, Bruce Springsteen, Kiss, Whitesnake, Mr Mister, Lionel Ritchie, Tina Turner og mange mange flere. Så her er det noe for enhver smak! Main Street tilpasser repertoaret til oppdraget, så her kan man selv velge og vrake.


Bandet består av dyktige, erfarne musikere som har spilt sammen i mange år, og spiller låtene de covrer så nær orginalen som mulig.

 

Kontakt oss for booking.