Internasjonale Artister

 

Nedenfor har vi ett fantastisk utvalg av Internasjonale artister. Dette er artister som fint kan kombineres med hverandre for å skape en helaften på kundens event. En god artist er ikke lett å finne i et mylder av tilbud. Vi satser på kvalitet kontra kvantitet. Vi har artister i alle prisklasser som passer til små jobber samt festival og event markedet. Vi har også DJs som spiller sammen med Fiolin / Gitar / Saxofon / Trommer eller Vokalist (Se under "DJs" og "Event Favoritter"). Dette gir opptreden det lille ekstra. Du finner låter og mixer fra våre Artister under "Video & Musikk" under fanen "UBM I Media".

 

Savner du noen artister, så hjelper vi deg med selve bookingen. Ta kontakt!

Mad Stuntman Of Reel To Real (Singer & Songwriter)

 

Dere husker sikkert alle monster hitten "I Like To Move It" fra 1994. Som er gjort utallige remixer av. Reel 2 Real som de da het har i tillegg til denne låten også hatt flere hits med: "Go On Move", "Can You Feel It" og "Conway".

 

The Mad Stuntman har turnert i over 40 land, og solgt over 4 millioner plater. Han har en unik og særegen stil med kombinasjoner fra Roots, Electronic Dance Music (EDM), Reggae, Soca and R&B hanka ller det selv ‘Stuntman Style’.

 

The Mad Stuntman vil få deg til å drømme deg tilbake til 90tallet med sine hits. Men han har også nyere materiale som slår godt i fra seg.

 

90talls event? Ta kontakt.

RoxorLoops (Beatboxer)

 

En av verdens desidert beste beatboxere. 2 opptredner i Norge allerede. Og det satte sine spor i Stavanger området. Med hundrevis av videoer på nett, der den mest sette har rundet svimlende 12,013,717 klikk på YouTube.

 

Etter extra runder i verdensmesterskapet i Beat Boxing ble RoxorLoops nr. 2. Etter dette har det gått slag i slag. RoxorLoops er mye  booket til klubb events, seminarer og festivaler.

 

Så kunne du tenke deg en hardtslående performance som ingen har sett maken til før. Da er dette verdt å prøve.

 

Du finner video av RoxorLoops under "Media" og så "Video & Musikk".

 

Ta kontakt for en annerledes booking.

NY (Singer & Songwriter)
 

Det hele startet i en alder av 15 for NY da hun gjorde en rekke opptredner på "workshops" og ble plukket opp av ingen ringere en Ms Dynamite. I 2005 17 år gammel gikk hun i studio med Curtis Lynch (Alicia Keys, Jamie Foxx).

 

Det har gått slag i slag siden da og NY har delt scene med Fatboy Slim, Plan B, Professor Green, JME, Ghetts, Talay Riley, Pyrelli, Sweetie Irie ,Jonny Rockstar etc + festivaler som Glastonbury, Roskilde, Pukklepop, Rockness og Gatecrasher. Produsenter som Davinche, Fraiser T Smith, 3 Mindz, Confectionary and The Jester.

 

NY er allerede sett av millioner på You Tube, ta en  titt du også! Du finner video og musikk av NY under "Media" og så "Video & Musikk".

 

Ta kontakt for Pop/R&B fyrverkeriet med en crispy sound av Rihanna og Alicia Keys.

Low Deep T
(Singer, Songwriter & Producer)

 

Dette er den største artisten vi formidler med svimmlende 10talls millioner visninger gjør det Low Deep T til en skikkelig booking som sparker fra seg.

 

Han er en kjempe innen House musikk industrien og med den dypeste vokalen bransjen har hørt. Sexy Soulful til Afro Beats med monster hitter som: Casablanca, Fragile og Got To Find Love.

Kåret til "The Best International Artist - Media Awards 2013".

 

Low Deep T turnerer hele verden og har en tilhenger skare som strekker seg fra 6-65 år.

 

Du finner video og musikk av Low Deep T under "Media" og så "Video & Musikk".

 

Fremtiden har Low Deep T skrevet over hele seg. Kontakt oss for booking.

Maad Mosielle
(Singer, Songwriter & DJ)

 

Singer, songwriter & DJ, det er ikke måte på hva Maad Mosielle kan. Forklaringer hørest best ut på engelsk: "MAAD's fashion-forward, empowering, and classic brand image has landed her work with name's such as Paul Mitchell, William Okpo, Chanel and Lucille Roberts. Towering at 5'10, she’s graced the pages of magazines such as Cosmopolitan, Elle, Nylon all while spinning, writing & recording her own music".

 

Det er flere artister som har fått låter dekket med stjernestøv av MAAD bla Madcon og Big Sean.

 

Stay Tuned...get maad! Book nå!

Trebeka (Jazz Singer)
Aurelia Dey
(Singer & Songwriter)